Оперативното бюро на Младежкото обединение в БСП е излязло с

...
 Оперативното бюро на Младежкото обединение в БСП е излязло с
Коментари Харесай

Младите към Нинова: Защо ни прати на борсата?

 

Оперативното бюро на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия е излязло с позиция в отбрана на съкратените през вчерашния ден от Корнелия Нинова чиновници на " Позитано " 20. Преди ден стана ясно, че Нинова е съкратила половината учредителен отдел, в който работи и зам.-председателят на младежката организация Атанас Атанасов.

Аргументите на соцлидерката са, че поради неналичието на средства след орязването на дотациите, се постановат съкращения. В същото време Нинова подлага на критика държавното управление, че не подхваща нищо за хората, останали без работа и без приходи. И даже внася свои оферти за подкрепяне на фамилии.

В писмо до всички членове на Националния съвет на партията младежите социалисти приканват Нинова да преразгледа решението си.

“Изразяваме откровената си изненада от метода, по който бяха съкратени приятели и сътрудници от Организационния отдел на партията. За нас буди недоумения фактът, че по средата на отчетно-изборна акция, с изцяло несъстоятелни причини, на трудовата борса са изпратени млади и образовани хора, ползващи се с голямо доверие от партийните структури, определени в национални органи на Българска социалистическа партия и Младежкото обединяване ”, пишат от управлението на младежката организацията. Те не пропущат и обстоятелството, че “съкращенията на младежи се случват в деня, в който Българската социалистическа партия на конференция изиска от държавното управление ограничения за безработните, за аграрни производители и други, потърпевши от рестриктивните мерки на изключителното състояние.

От Младежкото обединяване показват още, че хиляди младежи членуват в Българска социалистическа партия, тъй като имат вяра в лявата концепция, тъй като желаят да вземат участие в построяването на едно заслужено и солидарно общество, в превръщането на България в просперираща обществена и правова страна. “Ние не сме станали членове на партията поради един или различен ръководител. Нашата партия е в навечерието на своята 130-годишнина, защотоникога не е робувала на персони. Винаги в Българска социалистическа партия е било водещо груповото начало. Важна е партията, значими са редовите членове ”, споделят още младите социалисти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР